Ένα σύγχρονο νεφρολογικό κέντρο στην καρδιά της πόλης

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην περιοχή των Λαδάδικων, απέναντι από την πλατεία Ελευθερίας, για να μπορείτε να κάνετε την αιμοκάθαρσή σας εύκολα και να βρίσκεστε δίπλα σε όλα.

3 '

Πλατεία Αριστοτέλους

1 '

Λιμάνι

1 '

Τσιμισκή (κεντρική αγορά)

9 '

Λευκός Πύργος

25 '

Αεροδρόμιο

45 '

Χαλκιδική

45 '

Βεργίνα

50 '

Όλυμπος

Για τον ασθενή

Για κάποιον που κάνει χρόνια αιμοκάθαρση η άνεση στην καθημερινότητά του είναι πολύ σημαντική. Το Νεφρολογικό Κέντρο ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης με εύκολη πρόσβαση σε όλα εκείνα που θα βοηθήσουν στην ψυχολογία και την κοινωνική ζωή του ασθενούς. Η κεντρική τοποθεσία, το όμορφο περιβάλλον, σε συνδυασμό με την πολυτελή διαμονή, καθιστούν την καθημερινότητά σας ευχάριστη.

Για τον συνοδό

Συνοδεύοντας τον άνθρωπό σας στην αιμοκάθαρση έχετε την ευχέρεια να διεκπεραιώσετε τυχόν εργασίες σας ή να απολαύσετε μια ευχάριστη βόλτα στο κέντρο της πόλης, όσο διαρκεί η διαδικασία. Σας προσφέρουμε δωρεάν Parking δίπλα στο κέντρο και σας παρέχουμε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για την πορεία του ασθενούς από την ιατρική ομάδα μας στο Café Willem που βρίσκεται στην οροφή του κτηρίου με θέα τα Λαδάδικα.

Παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών

WiFi

Συνδεθείτε δωρεάν στο ασύρματο δίκτυο του Αχιλλείου για ευχάριστη πλοήγηση στο διαδίκτυο με υψηλές ταχύτητες.

Ατομική τηλεόραση LCD 32”

Απολαύστε το κανάλι της επιλογής σας στην ατομική FULL HD οθόνη σας.

Ειδικές τιμές ξενοδοχείων

Για εσάς που επιθυμείτε ξενοδοχειακή κάλυψη, το Αχίλλειον Νεφρολογικό Κέντρο έχει εξασφαλίσει προνομιακές τιμές σε ξενοδοχεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Café

Η Μονάδα μας στεγάζει έναν ιδανικά διαμορφωμένο χώρο αναψυκτηρίου στον τέταρτο όροφο, το CAFÉ WILLEM, όπου οι συνοδοί μπορούν να απολαύσουν δωρεάν το ρόφημα που επιθυμούν, αντικρίζοντας ταυτόχρονα από το μπαλκόνι τη θέα της Θεσσαλονίκης προς τα Λαδάδικα.

Ελαφριά & θρεπτικά γεύματα

Απολαύστε δωρεάν ελαφρύ θρεπτικό γεύμα, χυμό ή άλλο ρόφημα της αρεσκείας σας.

Ιδιωτικό ασθενοφόρο

Η Μονάδα μας διαθέτει για τις ανάγκες των ασθενών της άρτια εξοπλισμένο ιδιωτικό ασθενοφόρο με ειδικά εκπαιδευμένο πλήρωμα.

Εύκολη πρόσβαση

Η τοποθεσία της Μονάδας μας ακριβώς δίπλα στην πλατεία Ελευθερίας, όπου βρίσκεται ο τερματικός σταθμός λεωφορείων του Ο.Α.Σ.Θ. καθώς και πιάτσα TAXI 24ωρης βάσης, καθιστά την πρόσβαση εύκολη.

Δωρεάν ιδιωτικό parking

Για εσάς που μετακινείστε με ιδιωτικά αυτοκίνητα, παρέχουμε τη δυνατότητα δωρεάν στάθμευσης σε ιδιωτικό parking που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Αχίλλειον Νεφρολογικό Κέντρο.

Κλείστε
ραντεβού

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά για μία δωρεάν ξενάγηση στον χώρο και τις υπηρεσίες μας.