Ένα υπερσύγχρονο νεφρολογικό κέντρο στην Καλαμαριά

Σε κομβικό σημείο στον δήμο Καλαμαριάς, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 17, για να έχετε γρήγορη και άνετη πρόσβαση για την αιμοκάθαρσή σας από όλη την Ανατολική Θεσσαλονίκη.

10 '

Κέντρο Καλαμαριάς

25 '

Καραμπουρνάκι

3 '

Ντεπώ

10 '

Βότση

15 '

Αεροδρόμιο

10 '

Μαρίνα Καλαμαριάς / Αρετσού

40 '

Χαλκιδική

15 '

Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης

Κτίριο με σύγχρονη φιλοσοφία

Το νέο ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ Νεφρολογικό Κέντρο στην Καλαμαριά στεγάζεται σε ένα εντυπωσιακό κτίριο 1500 τμ. Ανακαινισμένο σύμφωνα με τις αρχές της οικολογικής αρχιτεκτονικής, δίνει έμφαση στην ελευθερία κίνησης των ανθρώπων στο εσωτερικό, στην πολυτέλεια για ασθενή και συνοδό και στον ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Για τον ασθενή

Όταν ακολουθείς πρόγραμμα χρόνιας αιμοκάθαρσης, είναι πολύ σημαντικό να εντάσσεται με ευχάριστο τρόπο στην καθημερινή σου ζωή. Το Νεφρολογικό Κέντρο ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ στην Καλαμαριά, προσφέρει εύκολη και άνετη πρόσβαση από τα ανατολικά, σύγχρονο και αναβαθμισμένο περιβάλλον, ενώ έχει μελετηθεί κάθε λεπτομέρεια που θα συμβάλλει στην καλύτερη ψυχολογία και κοινωνική επαφή.

Για τον συνοδό

Συνοδεύοντας τον άνθρωπό σας στην αιμοκάθαρση, έχετε την ευχέρεια να κάνετε με άνεση τα ψώνια σας στην Καλαμαριά ή να απολαύσετε μια ευχάριστη βόλτα όσο διαρκεί η διαδικασία. Μπορείτε ακόμη να περιμένετε στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα αναμονής με δωρεάν Wi-Fi και smart HD TV ή να ενημερωθείτε για την πορεία του ασθενούς από την ομάδα μας. Σας προσφέρουμε δωρεάν parking απέναντι από τη Mονάδα για ευκολία κατά την επίσκεψή σας.

Παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών

WiFi

Συνδεθείτε δωρεάν στο ασύρματο δίκτυο της Μονάδας για ταχύτατη σύνδεση μέσω χρήσης οπτικών ινών.

Ατομική τηλεόραση Smart HD 28”

Απολαύστε το κανάλι της επιλογής σας στην ατομική Smart HD 28 ιντσών οθόνη σας.

Ειδικές τιμές ξενοδοχείων

Για εσάς που επιθυμείτε ξενοδοχειακή κάλυψη, το ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ Νεφρολογικό Κέντρο έχει εξασφαλίσει προνομιακές τιμές σε ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης.

Καθαρός αέρας

Νιώστε ευχάριστα με εγγυημένα καθαρή ατμόσφαιρα μέσω της χρήσης σύγχρονων συστημάτων διαχείρισης αέρα.

Ελαφριά & θρεπτικά γεύματα

Απολαύστε δωρεάν ελαφρύ θρεπτικό γεύμα, χυμό ή άλλο ρόφημα της αρεσκείας σας.

Ιδιωτικό ασθενοφόρο

Η Μονάδα μας διαθέτει για τις ανάγκες των ασθενών της άρτια εξοπλισμένο ιδιωτικό ασθενοφόρο με ειδικά εκπαιδευμένο πλήρωμα.

Εύκολη πρόσβαση

Μπροστά και γύρω από τη Μονάδα βρίσκονται στάσεις αστικών λεωφορείων Ο.Α.Σ.Θ. προς όλες τις κατευθύνσεις. Με αυτοκίνητο η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη από κάθε σημείο της Θεσσαλονίκης μέσω της περιφερειακής οδού ή για όσους παραθερίζουν, από Χαλκιδική μέσω του Α24.

Δωρεάν ιδιωτικό parking

Για εσάς που μετακινείστε με ιδιωτικά αυτοκίνητα, παρέχουμε τη δυνατότητα δωρεάν στάθμευσης σε ιδιωτικό parking που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τη Mονάδα.

Κλείστε
ραντεβού

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά για μία δωρεάν ξενάγηση στον χώρο και τις υπηρεσίες μας.