Εγκαταστάσεις

Σε δύο κτίρια εξαιρετικής αρχιτεκτονικής που ξεχωρίζουν για τον σύγχρονο και πολυτελή τους χαρακτήρα, στεγάζουμε το όραμα για παροχή ιατρικών υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, διαθέτοντας τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό στον χώρο της αιμοκάθαρσης.

Αντιμετωπίζουμε ξεχωριστά την κάθε περίπτωση ασθενή και προσφέρουμε υπηρεσίες 5 αστέρων. Γιατί να συμβιβάζεστε με λίγα ενώ μπορείτε να τα έχετε όλα χωρίς επιπλέον επιβάρυνση;

Εξοπλισμός

Στις δύο Μονάδες μας στοχεύουμε στην παροχή της βέλτιστης ποιότητας αιμοκάθαρσης. Για τον λόγο αυτό χρησιμοποιούμε μόνον υψηλής ποιότητας πιστοποιημένα φίλτρα, που σε συνδυασμό με τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, εξασφαλίζουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα της θεραπευτικής διαδικασίας.

Υψηλής ποιότητας φίλτρα

Κλασσική αιμοκάθαρση

Αιμοδιαδιήθηση

Online αιμοδιαδιήθηση

Διπλή αντίστροφη ώσμωση

Παροχή υπηρεσιών

υψηλών προδιαγραφών

WiFi

Συνδεθείτε δωρεάν στο ασύρματο δίκτυο του Αχιλλείου για ευχάριστη πλοήγηση στο διαδίκτυο με υψηλές ταχύτητες.

Ατομική τηλεόραση LCD 32”

Απολαύστε το κανάλι της επιλογής σας στην ατομική FULL HD οθόνη σας.

Ειδικές τιμές ξενοδοχείων

Για εσάς που επιθυμείτε ξενοδοχειακή κάλυψη, το Αχίλλειον Νεφρολογικό Κέντρο έχει εξασφαλίσει προνομιακές τιμές σε ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης.

Café

H Μονάδα μας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στεγάζει έναν ιδανικά διαμορφωμένο χώρο αναψυκτηρίου στον τέταρτο όροφο, το CAFÉ WILLEM, όπου οι συνοδοί μπορούν να απολαύσουν δωρεάν το ρόφημα που επιθυμούν, αντικρίζοντας ταυτόχρονα από το μπαλκόνι τη θέα της Θεσσαλονίκης προς τα Λαδάδικα.

Ελαφριά & θρεπτικά γεύματα

Απολαύστε δωρεάν ελαφρύ θρεπτικό γεύμα, χυμό ή άλλο ρόφημα της αρεσκείας σας.

Ιδιωτικά ασθενοφόρα

Οι Μονάδες μας διαθέτουν για τις ανάγκες των ασθενών άρτια εξοπλισμένα ιδιωτικά ασθενοφόρα με ειδικά εκπαιδευμένα πληρώματα.

Εύκολη πρόσβαση

Η τοποθεσία των Μονάδων μας σε κεντρικά σημεία στη Θεσσαλονίκη και στην Καλαμαριά εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση με λεωφορεία και TAXI σε 24ωρη βάση.

Δωρεάν ιδιωτικό parking

Για εσάς που μετακινείστε με ιδιωτικά αυτοκίνητα παρέχεται η δυνατότητα δωρεάν στάθμευσης σε ιδιωτικά parking που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τις Μονάδες μας.

Ιδιωτικά ασθενοφόρα

Οι Μονάδες μας διαθέτουν για τις ανάγκες των ασθενών άρτια εξοπλισμένα ιδιωτικά ασθενοφόρα με ειδικά εκπαιδευμένα πληρώματα.

Κλείστε
ραντεβού

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά για μία δωρεάν ξενάγηση στον χώρο και τις υπηρεσίες μας.