Έχουμε στο κέντρο
εσάς και τις ανάγκες σας

Κάθε περίπτωση ασθενή είναι διαφορετική. Ειδικά σε μια χρόνια αντιμετώπιση όπου υπάρχει καθημερινή τριβή μεταξύ θεραπευτών και ασθενούς, αναπτύσσονται προσωπικές σχέσεις. Αυτές τις προσωπικές σχέσεις διερευνούμε και καλλιεργούμε γιατί πιστεύουμε ότι η καλή ψυχολογία παίζει σημαντικό ρόλο.

Σχέσεις εμπιστοσύνης

Είμαστε δίπλα σας και αυτό φαίνεται από τις αντιδράσεις σας. Η εμπιστοσύνη χτίζεται καθημερινά και χρειάζεται χρόνο για να εκφραστεί. Η μεγαλύτερή μας ανταμοιβή είναι όταν μας φωνάζετε με το μικρό μας όνομα.

Ιστορίες ασθενών
και συνοδών

κ. Ελένη Αντωνιάδου

κ. Νίκος Παρασχόπουλος

κ. Filipe Almeida

κ. Ελένη Βουλγαρίδου

Η επιστημονική
μας ομάδα

Με σεβασμό στην προσωπικότητα του κάθε ασθενή, το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, σε συνδυασμό με τον πλέον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, εγγυώνται την παροχή υψηλής ποιότητας ιατρικών υπηρεσιών.

Ιατροί

8 Νεφρολόγοι

1 Καρδιολόγος

Νοσηλευτικό
προσωπικό

Λιάκος Σπυρίδων

Νεφρολόγος

Ρουμελιώτης Αθανάσιος

Νεφρολόγος

Νικητίδου Όλγα

Νεφρολόγος

Ρουμελιώτης Στέφανος

Νεφρολόγος

Αντωνίου Μαρία

Νεφρολόγος

Περιστερίδης Κωνσταντίνος

Νεφρολόγος

Σταυρινού Ειρήνη

Νεφρολόγος

Βούλτσος Πέτρος

Καρδιολόγος

Η ιστορία μας

Τα Νεφρολογικά Κέντρα ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ ιδρύθηκαν με μοναδικό σκοπό την απόλυτη κάλυψη των αναγκών του αιμοκαθαιρόμενου ασθενή. Στόχος μας είναι να παρέχουμε υψηλών προδιαγραφών ιατρικές υπηρεσίες, που υπερβαίνουν κάθε προσδοκία.

2013

O Ιατρός, Νεφρολόγος Αχιλλέας Τουρκαντώνης, Kαθηγητής και Πρόεδρος του Τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ, μαζί με τον Αλέξανδρο Τουρκαντώνη (MSc, DIC), ιδρύουν την εταιρεία με σκοπό τη δημιουργία υπερσύγχρονων Μονάδων Χρόνιας Αιμοκάθαρσης. Τη διοίκηση αναλαμβάνει ο υιός Αλέξανδρος Τουρκαντώνης.

2015

Έναρξη λειτουργίας της 1ης Μονάδας ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ, της μοναδικής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Μητροπόλεως 8.

2022

Σε ένα πλήρως ανακαινισμένο κτίριο, ξεκινά τη λειτουργία της η 2η Μονάδα ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ, η μοναδική στην περιοχή της Καλαμαριάς, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 17.

Αιμοκάθαρση και
περιβαλλοντική διαχείριση

Μία σειρά από μέτρα και πρακτικές στα Νεφρολογικά Κέντρα ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ, συμβάλλουν στη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος και στον περιορισμό της ενεργειακής σπατάλης. Οι δράσεις υπέρ του περιβάλλοντος στην λειτουργία των μονάδων αφορούν τους ακόλουθους τομείς:

Διαχείριση Αποβλήτων

Υλικά φιλικά
προς το
περιβάλλον

Εξοικονόμηση ενέργειας

Περιβαλλοντική συνείδηση